Post by adinpsychesas on Feb 20, 2022 22:16:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fort Conquer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fort Conquer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از هک طلا ▞▞▞
▞▞▞ Fort Conquer 2022 version ▞▞▞
Fort Conquer Strateegia eced
Fort Conquer - برنامهها در Google Play
این بازی بسیار بسیار جالب و لذت بخش است
Mas maganda kung ممکن است Google accc to..oky sana را جستجو کند
بازی باکواس های... 4 بار نصب شده کیا.. فر بهی نت ساپورت ناهی کارت.. بازی آنلاین جنگ هی ناهی هوته.. مشکل شبکه باته های.. بازی ساب صرفا آنلاین های.. تو ایسکو کیا مشکل های.. اوسکه باجه سه تیم قوی هی نهی هو راهی های.. بازی تو کیا خاک خلانه کا.. آرنا کو نت هی ساپورت ناهی کسریتا های.. مرا 4 جی های.. نت آب کنسا استفاده کارو
بازی بسیار خطرناکی است که گوشی من را برای ابدیت اول بعداً هک می کند
من به هر طریقی در عرصه بازی شکست میخورم
Fort Conquer אסטרטגיה oekf
مکان های بسیار بیشتری را بهبود بخشید
Cooking Mama: Let's cook! Образователни gfri
iOS | پلازامگ.
تنظیم برش افزودن پس از افزودن زمان اتمام .... علامت × نیست تا بعد از 30 ثانیه برش داده شود رفع اشکال
من خیلی این بازی را دوست دارم. Droidhen لطفا هیولاها و اژدهاهای بیشتری. من از به روز رسانی قدیمی خسته شده ام. لطفا اژدها و هیولاهای بیشتری را به این بازی اضافه کنید. و بیشتر لطفا این بازی را به روز کنید. من عاشق تیم شما درویدن هستم. من آخرین بار 3 سال پیش بازی کردم.
خطای شبکه در حالت عرصه
من پیشنهاد می کنم که این برنامه باید به روز شود و هیولاهای بیشتری برای ادغام اضافه شود.. و اگر این اتفاق بیفتد جالب خواهد بود و بسیاری از بازیکنان خوشحال خواهند شد.
این برنامه اکنون پس از 2000 مرحله متوقف شده است. و بسیاری از تبلیغات نامناسب و نامربوط وجود دارد.
من می خواستم این را دوست داشته باشم و از نسخه مرورگر سال قبل برای پخش استفاده کنم. بازی خوب است، اما در اوایل شروع به سوق دادن شما به سمت مدل "پرداخت برای برنده شدن" می کند تا بتوانید پیشرفت کنید. یک برد 200 تا 400 سکه و 1 یا 2 کریستال به دست می دهد. بنابراین هنگامی که اولین ارتقاء خود را 20000 سکه بگذرانید، برای باز کردن قفل یک نقطه دیگر یا صاف کردن زمین بازی با هوش مصنوعی نیاز دارید که زمان طولانی و کسل کننده ای را می طلبد. جنبه مثبت بدون تبلیغات. دکمه کریستال رایگان نیز کار نمی کند - من فرض می کنم که در برخی موارد برای افزودن تبلیغات فعال می شود
نمی توان به شبکه وصل شد. همچنین نمی توان به شبکه تلفن همراه متصل شد.
Fort Conquer אסטרטגיה obwg
چرا هیچ گزینه ای برای ورود به بازی های گوگل پلی وجود ندارد... شما می خواهید هر بار از مرحله 1 بازی کنیم یا می خواهید هرگز بازی را حذف نکنیم؟
Android 2.3 و بالاتر; نسخه کنونی : 1.2.3; اندازه : 24M; تاریخ بهروزرسانی
خوب هست
جالبه ولی ممکنه حذف بشه هیچ راه آسانی برای پیشرفت در این بازی وجود ندارد. برای رسیدن به هر جایی همیشه طول می کشد.
یک بازی معمولی فوق العاده و بازی بسیار آسان. و بدون هیچ گونه ترسی اپلیکیشن را نصب کنید
بازی قدیمی و اولین بازی من وقتی گوشیم را خریدم و فکر می کنم چه کار کنم. و اگر سعی کردم برنامه مورد نیاز خود را دانلود کنم، فقط این برنامه را دانلود کنید.
دوستش دارم خیلی خوبه همچنین گرافیک خوب است و شما می توانید همه حیوانات را ترکیب کنید و قلعه خود را در 3 سال پیش تراز کنید، من آن را دانلود کردم اما هرگز به روز نمی کنم.
Cpu 3 player vs my one player انقضای من این بازی بد است
دانلود بازی Fort Conquer برای ایفون
دانلود بازی Fort Conquer 1.2.3 برای اندروید + پول بی نهایت
این بازی برای ذهن استراتژیک ما بسیار خوب است. سطح 100 خیلی سخت بود اما من در آن سطح پیروز شدم
این بازی خیلی عالی است پنچ ستاره کم است
Mustgame Nfip all all all all all wellwill از j بخواهد برای چند روز وقت خوبی برای شما بخواهد c cl همه خوب همه خوب همه خوب همه خوب
این بازی واقعاً خوب است اما احساس میکنم با بهروزرسانی مواردی مانند: پاداشها بسیار کم است، احساس میکنم باید سکههای بیشتری را در جوایز تبلیغ کنند و فکر میکنم اگر یک حالت آنلاین اضافه کنند، بازی 50٪ بهتر میشود. بازی کردن با افراد دیگر و من فکر می کنم که دشمن نباید مانند 8 حیوان در یک مسابقه دوم بازی کند. علاوه بر اینها، بازی عالی است، اما آنها باید آن را بیشتر به روز کنند.
بازی بد بد کاش می شد بهش ستاره ندم چرا این بازی رو از بازار آوردن اینجا یه جواب قانع کننده بگین من ریم را اوز می کنم.
در کل بازی خیلی خوب و عالی من این بازی را چند سال اخیر بازی می کنم. موبایلم را گم کردم وقتی جدید خواستم و این گامد را دوباره نصب کردم. کمک شروع بازی شماره 1 مرحله بسیار دردناک برای من است. من به نویسنده این بازی توصیه می کنم که لطفاً این بازی را به فیس بوک ضمیمه کنید.
با تشکر مجدد برای اولین بار در انگلستان و ایرلند و طرف دیگر مهم ترین چیز این است که اطلاعاتی که شما به آن نیاز دارید ایده خوبی برای تبلیغ انگلستان است. من به این آدرس ایمیل فرستاده شده ام. لطفا برای اولین بار در بریتانیا صبر کنید. من به این آدرس ایمیل فرستاده شده ام. لطفا برای اولین بار در دنیای خبرهای خوب منتظر بمانید. من کمی وقت دارم، تا بتوانیم، فکر کنم اینطور نبود. اگر پاسخ این است که من به دنبال خرید بلیط هستم. لطفا اجازه دهید همه شما برای
باحال و کلاسیک 🤣😊🤣 در کنترل بهتر می شود
علییییییییییییی خیلی خوب تنها چیزی که میگم خیلی خوبه
این یک بازی خوب است
بازی بسیار چالش برانگیز
عالی بود چرا پولش کمه بخاطر همین چهار ستاره دادم
بازی های شاد و خنده دار
این بازی شگفت انگیز و آرامش بخش است، لطفاً یک ویژگی اضافه کنید تا بتوانید پیشرفت خود را در Google Play ذخیره کنید
این بازی بسیار چالش برانگیز است اما من به 2 دلیل به آن 3 ستاره دادم. اول- پاداش مرحله باید افزایش یابد. 2- باید ویژگی گرفتن هیولاها و اژدها در جوایز مرحله وجود داشته باشد.
بازی - Fort Conquer 1.1.1 - AndroidFD
آیوس دین
این بازی فوق العاده است بازی مبارزه ای است که من دوست دارم
هههه
دانلود بازی تسخیر قلعه Fort Conquer 1.2.3 اندروید + مود - سانلود
دانلود بازی fort conquer هک شده برای کامپیوتر
من به این بازی 2 ستاره دادم چون اتصال گوگل یا فیس بوک وجود ندارد پس چگونه می توانیم اطلاعات بازی را ذخیره کنیم؟ من یک درخواست از این توسعه دهنده بازی دارم که به ما اتصال گوگل یا فیس بوک را بدهد و من به شما یک بررسی کامل را ارائه می کنم.
من حدود سال است که این بازیو نصب کردم وتابحال روی پنج گوشی وتبلت باسرعت ها واندرویدهای مختلف نصب وبازی کردم وهمه درحدعالی بودن حتی یکبارتامرحله یکصدوپنجاه بودم که تبلتمو دیدند. به نظرمن این بازی برای تمام سنین لذت بخش است . تنها نقطه ضعف آن عدم بازیابی بازی درگوشی یاتبلت های دیگر است واگر شود، بهترین بازی ده سال آینده خواهد بود.
خیلی ممنون از سازنده این بازی خیلی بازی خوبیه
یک برنامه بسیار خوب برای بازی.