Post by adinpsychesas on Feb 20, 2022 22:31:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grand Mountain Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grand Mountain Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pravi novac besplatno ▞▞▞
▞▞▞ Grand Mountain Adventure 2022 version ▞▞▞
Kontrole su malo funky i volio bih da ima više stvari za napraviti na kartama, osjećao sam se kao da sam ostao bez stvari za napraviti na kartama čak i nakon što sam platio cijelu igru. Ali to me podsjeća na igranje 1080° za N64 i SkiFree za Windows u danima pakleno nostalgično!
Dobar osnovni gameplay, međutim igra dosta zaostaje na mom telefonu, čak i kada je grafika okrenuta na najnižu, i iako sam skupio sve ski karte za nju, Dalama je iz nekog razloga još uvijek zaključana. [Uredi nakon odgovora dev-a] Žao mi je, nisam shvatio da je to dio cijele igre, pa sam promijenio na 3 zvjezdice jer igra još uvijek jako kasni na mom telefonu
Vrlo igriva igra s dobrim scenarijima. Ali... na Poco X3 Pro dobijem taman zaslon nakon gledanja oglasa i moram isključiti i ponovno pokrenuti aplikaciju.
Nakon skoro 2 godine neigranja ove igre, još uvijek je vrlo zabavna. Sviđa mi se način na koji se snježne staze ponašaju, a sada kada imam bolji telefon mogu podesiti grafiku na normalnu. Nakon normalnog, igra nekako gubi svoj simplistički šarm, pa bih ostao na tome. Sve ostalo je savršeno, ali nisam baš siguran koja je razlika kada ste opremili zadane skije ili snowboard, ali to je lijep dodir.
Zapravo sam htio kupiti ovu igru, ali sam iznenađen kako ako je stavim na normalnu rezoluciju, na meni ide puna u načinu lošeg piksela. Čak su i tekstovi izbornika mutni i teško čitljivi. Stoga ću morati proći dalje. Ali 3 zvjezdice jer izgleda nevjerojatno, jednostavno ne mogu igrati.
Igra je zabavna, ali dobivate samo jednu planinu osim ako ne želite kupiti, inače bi igra bila prilično dobra
Svidjela mi se igra jer je bila zadivljujuća. Jedini problem je bio što početnicima nisu objasnili igru. Osim toga, dosta cool igrica
Ne mogu čak ni ući u igru. Svaki put kad pokušam ući u nju bi automatski izašao. Ponovno sam pokrenuo telefon i pokušao se otvoriti, ali i dalje izlazi.Također sam pokušao deinstalirati i instalirati, ali i dalje nije uspjelo. Dev, molimo pokušajte riješiti ovaj problem
Ova igra je smeće, čim se zvuk završi, zamrzne se
Briljantna skijaška igra. Jedna od najboljih igara ikad igranih. Dajem 4 zvjezdice jer još uvijek ima grešku da se igra sruši ako pauzirate igru. Da, vidio sam da se drugi ljudi žale na ovo. Ako se, na primjer, morate javiti na telefon, nećete se moći vratiti u igru. Samo imate crni ekran. Dio za tu nevjerojatnu igru.
Sjajna igra! Zabavna i jednostavna igra uz sjajnu grafiku. Platio punu cijenu za igru. Upravo sam otkrio da još nije kompatibilan s Androidom 10. 10 je još uvijek u beta verziji, ali bilo bi sjajno kada bi se ovo ažuriralo kako bi bilo kompatibilno. ne mogu platiti do tada 😕 inače, sviđa mi se! Ažuriranje: Nakon ažuriranja iz trgovine Play, aplikacija je ponovno počela raditi dobro. u početku sam instalirao aplikaciju nakon ažuriranja na Android 10. da sam ga ponovno instalirao, bilo bi u redu. sada sve radi.
Mogla bi biti najbolja terapija za opuštanje i odvraćanje pažnje od bolnih uspomena! Budući da smo kao maloljetnici oteli u Nizozemsku i nikada više nismo bili na zimskim sportovima zbog činjenice da je cijela obitelj bila podijeljena i prevarena, jako bih cijenio da kao odrasla osoba doživim G.M.A. u potrazi za oculusom. Ono što sam također htio reći je da nikada nismo imali priliku obavijestiti nadležne o toj uznemirujućoj stvari. Još uvijek me sabotiraju dok razgovaramo!
radi kao kaka na lg stylo 4 čak i na niskim postavkama, ali stvarno izgleda zabavno
Wrestling Revolution Spordimängud zzi
Kut kamere stvarno uništava igru. Zašto biste je, zaboga, stavili ispred skijaša? Dodajte opciju da kamera bude straga
Nedostatak opcija kamere. Nema iza pogleda igrača. Pogled sprijeda ne daje prirodan osjećaj s kontrolama.
Sviđa mi se, ali tužan sam jer mi se igra stalno ruši kad pritisnem play, možete li popraviti ovu grešku
Dvije zvjezdice samo zato što morate platiti za igru, sve ostalo je dobro
Grand Mountain Adventure Deportes lxuk
Dobar demo svakako. Poželjeti da je pogled na jahača odostraga, a ne sprijeda. Morate platiti da biste otključali puni način rada. Čini se da su neki od visokih rezultata hakirani jer su sve viši, ali izvrsna opuštajuća igra.
Nema snowboarda samo skijanje.
Stvarno dobro osim što možete igrati samo 2 planine jer morate platiti za elena planinu, ali da biste došli na sljedeću planinu trebate 15 ski karata na elenu tako da mogu igrati samo 2 planine. Inače izuzetno dobra igra, vrlo dobra grafika i kontrole
To je eksplozija, i izgleda nevjerojatno. Volio bih da vas ni najmanji dodir s licem stijene ne prevrne ili da vas najmanji udar ne odleti, ali sveukupno je to odlična igra. Ja sam to platio.
Svidjelo mi se. Ali nedovoljno da se to kupi. Završio sve besplatne stvari. Nastavio bi igrati reklamnu verziju. Valjda ću ga deinstalirati.
Ok, dobio sam zaslon s pogreškom, to je kao plavi ekran smrti samo za ovu igru, popravite
Ova igra je radosna, nema reklama samo usitnjavanje!
Tako je zaostao da mi se ne sviđa😐
Grafika i zvučni zapisi su jako dobri. Ali nakon 10 minuta igranja bole me oči i glava od kamere. Mislim da bi bilo bolje ovu igru preraditi u verziju s kamerom od treće osobe
Sjajna igra, dobar ubojica vremena. Kontrole su krivulja učenja, ali kada ih dobijete, imate ih. Jedini razlog zašto ovo nije 5 zvjezdica su oglasi koji uništavaju iskustvo (razumijem da programeri moraju zaraditi novac, ali ja bih sa zadovoljstvom platio za oglase bez oglasa, a trenutni skočni oglasi razbijaju igru zbog čega je potrebno ponovno pokretanje)
Apsolutno fenomenalan rad. Možete reći da dev ima pravu strast za ovu igru. Nikada u životu nisam bio sretniji s kupnjom mobilnih igrica.Ovisno o tome za što ste raspoloženi, ova igra može biti izazovna ili opuštajuća. Igrao sam dvaput i više sadržaja je upravo pušteno bez dodatne naknade. Nevjerojatno! Moja jedina zamjerka koju sam ikada imao je da vam perspektiva kamere ponekad može malo smanjiti skokove, ali to nije pravi problem.
Čak se i ne pokrene, kliknem na njega i nakon 2-3 sekunde crnog ekrana kaže da je prestao raditi. Bio sam stvarno oduševljen ovom igrom, pomalo razočaran. Galaxy Tab S10.5, Android 6.0.1
Ova igra je nevjerojatna i kontrole su na mjestu, ali imam 2 nedoumice. 1: omogućite prekidač za slijetanje! Ovo je daleko najfrustrirajući dio igre. Ako ovaj tip može skinuti Lincolnove petlje dok spušta litice od 60 stopa, može sletjeti. 2: biti u mogućnosti pogledati niz planinu bilo bi cool.
Užasna kamera. Barem ga učini stabilnijim. Toliko se okreće da je nemoguće pratiti.
Nakon pokretanja, provjerio opcije i povećao grafiku, a zatim se pojavio zaslon koji me tražio da odaberem skije ili snowboard. Zatvorio sam aplikaciju. Očigledno je zadano na skijama bez načina da se to promijeni. Dakle za nemar. 1 zvjezdica. Popravite to tako da želim igrati (žao mi je što nisam skijaš) i loše procijeniti.
Bilo bi puno bolje da se možete suočiti s tim kako idete!
To je dobra grafička igra, ali nema priče ili slobodnog načina vožnje. To je dosadno.
Sjajna igra, bila bi jako zabavna, ali kamera nije prilagođena korisniku i oduzima iskustvo.
Bok dečki, toliko mi se svidio demo da sam odlučio kupiti punu verziju. Ali sada su kontrole (dva pola) nekako zapele. Moram jako pritisnuti. Znam da to nije normalno jer je demo bio super jednostavan za korištenje. Očistio sam pohranu, deinstalirao i ponovno instalirao aplikaciju i ništa. Molim vas pomozite mi, inače ne mogu igrati ovu igru. Hvala vam.
ne znam što se događa, ali kad otvorim igru, ne prekriva u potpunosti moj zaslon kao što je samo kvadrat u gornjem lijevom kutu zaslona telefona i tako mi je teško vidjeti što se događa. bilo bi super da se to ne dogodi pa mogu dati samo 2 zvjezdice za ovo
Pomalo šokantno da ne možete gledati nizbrdo i planirati svoju liniju jer je kamera bez razloga zaglavljena okrenuta prema gore
Mislim da kreator pokušava imati aplikaciju kao što je STEEP, ali jedan važan detalj traži pozadinske riječi kada sam pokušao umro sam, a što je još gore za igru je tjedan kada je izašla pronašao sam grešku i povećao svoju igru
nevjerojatna grafika, glatko igranje i lijepo iskustvo otvorenog svijeta. posebno mi se sviđaju trčanja na vrijeme koje pokazuju vaš tempo u odnosu na prethodnu vožnju. Jedino što nedostaje je pogled iz prvog lica. Stvarno želim pogledati kamo idem... niz planinu. Hvala developerima za sjajan početak ove igre!
To je zabavna igra, ali ne možete pristupiti drugim planinama bez kupnje profesionalne verzije.
Ne mogu vam reći kako je ova igra. Instalirao sam ga i deinstalirao najmanje 8 puta. Svaki put kada pokušam otvoriti aplikaciju, pojavi se početni zaslon Grand Mountain Adventure i pita me za dopuštenje. Rekao sam da 4 puta i rekao sam ne 4 puta, ali nema veze. UVIJEK isključuje moj telefon, a zatim ga ponovo pokreće.Zašto, dovraga, i kako, dovraga, ima mogućnost isključiti moj telefon i zatim ga ponovno uključiti? Pisted se ne približava onome što osjećam.
Iz nekog razloga na mom novom telefonu, koji je bolji od mog starog telefona, sada radi loše, popravite ovo, svaki put kad okrenem svoj lik samo zaostaje.
Ova igra je sranje! Zvuk je tih pa sam morao stvarno pojačati glasnoću i kontrole su u redu, zbog zen vibra koji dolazi iz ove igre, to me naljutilo. Najbolje je preuzeti druge igre boardanja na snijegu kao što je zabava na dasci na snijegu. Ovaj je loš. Uredi: Ne hvala.
Usrane kontrole, nemoguće je upravljati, apsolutno mrzim ovo, drago mi je što sam ga se riješio!
Jako mi se sviđa ova igra. Vrlo opušta i stvara ovisnost. Volio bih da su kontrole i navigacija na karti bolje objašnjene na početku. Morala sam sama otkriti nekoliko stvari.