Post by bawacoridchest on Feb 22, 2022 16:26:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Girls Makeup | Dress Up Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Girls Makeup | Dress Up Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ spremeni veliko točk ▞▞▞
▞▞▞ Girls Makeup | Dress Up Games 2022 version ▞▞▞
Duet Аркадни nzf
Dodajte več stvari in preveč oglasov me jezijo
Zelo zanimiva igra. Všeč mi je
Ta igra je zelo neverjetna. zelo mi je všeč. 🤗
Ni dobre obleke
Model Fashion Stylist: Dress Up Games Roolipelit fvc
To je neverjetna igra in to je fantastično
Ta igra mi je všeč, ker so moje sanje postati model
Ta igra ni tako prijetna. Problem te igre je, da obstajata samo dve vrsti
Kar mi ni všeč v tem, vendar se oblečeš, tudi če punčko oblečeš zelo slabo, boš dobil več ocen kot nasprotnik 🙄😑😑😑😑😑😑😑😑😑🙄
Zelo dolgočasna igra
Dal sem 4 zvezdice⭐⭐⭐⭐. Ta igra mi ni bila všeč, ker je padec oglasov, ko boš to nastavil, dal bom 5⭐⭐⭐⭐⭐zvezdic
Tako lepa igra. všeč mi je. 🤗🤗
Ta igra je preveč nenavadna, ker vedno zmagam v igri mojih točk samo 8 in mojih oponet točk samo 6 ni izziva.
Ta igra je res lepa, najboljši del pa so globalni izzivi, res mi je všeč
Bodite dobro, tekmujte, samo jaz sem zmagal
To mi je res všeč, saj ima toliko oblek, ampak stvar je v tem, da ima lahko tudi dodatke, seveda sem naredil za svoj wifi, vendar še vedno dodatki prihajajo dobro, ta igra bo super zabavna, če lahko rešite težave z dodatki, hvala.
Tako butiful in všeč mi je aap, tako da mi je všeč to
Ta igra je preveč, vedno sem samo zmagovalec, nasprotnik vedno dobi samo 6 točk
Ta igra je dobra, všeč mi je 👌 vendar imam 4 zvezdice, ker je v tej igri veliko oglasov, bi moralo biti manj oglasov in tudi v tej igri so samo 3 do 4 brezplačne stvari in če želite druge stvari, potem potrebujete če želite gledati oglase ali dati denar za igro, popravite to, potem bom dal 5 zvezdic. ⭐⭐⭐⭐⭐
To je super duhh🖕, to mi ni všeč, to zaostaja!🙄🖕, prosim, popravite te napake!🖕🙄
To je vzorčna igra in spet zmagam, ta igra mi je všeč🎮♟️♥️
Ne maram nalagati znova in znova
To je dobro, vendar bi bilo bolj dobro, mislim, da potrebujemo samo posodobitev
To je dobra igra. Obožujem to.
Lepo, a ne boljše
Sovražim to igro, preveč je dodatkov in čez nekaj časa postane moteča. Mislil sem, da bi bila bolj zanimiva igra. ženska, to je globalna igra, drugi ljudje lahko tekmujejo s tabo, vendar ti ne daje ničesar za zmago, razen nekaj slabih kovancev, v bistvu želim povedati, da je to dolgočasna igra. ker je to moja ocena
Na voljo sta bili samo 2 možnosti, ena 1 moj dnevnik in druga 2 način za več igralcev in vse je bilo zaklenjeno🔒, tako da bi bila moja povratna informacija, da če ste le prosti, poskusite samo to igro.
To je tako neverjetna igra, v tej igri zmagam samo zmaga in ta igra mi je všeč, zato vam bom dal 3 🌟 zvezdice
Girls Makeup | Dress Up Games Vaidmenų žaid. pvh
Odlična igra, vendar 2 ravni nimata nobene stopnje 😍😍😄😡😡😡😡😡
To je res čudovita igra. Obožujem to igro in všeč mi je. Ta igra ima veliko novih misli. Kar je zelo lepo. Ta igra mi prinaša užitke.
Je lepa igra, vendar sem ji dal samo eno zvezdico, ker ti ne bo dovolila, da vidiš oglase in odpreš stvari vsakič.
Model Stylist | Salon Spiele Rollenspiele iyxe
Igra je res lepa, vendar ima veliko oglasov
Model Fashion Stylist: Dress Up Games Roolipelit vtng
To je zelo zanimiva igra, vendar ima preveč dodatkov in včasih deluje prepočasi, vendar mi je všeč
Ta igra je dobra 🥰, a nekako dolgočasna 🙄
Ta igra je tako dobra in všeč mi je obleka in te igre še nikoli nisem igral in te igre nikoli ne bom izbrisal. Obstaja samo 5 pet zvezdic, vendar tej igri dajem 100 zvezdic, ta igra 🎮 je lepa 👌 Mislim, da 🤔 kdor je to igro izbrisal, ne bi smel izbrisati te igre
Ne tako dobro
Ta igra je zelo uporabna za lepoto
Živjo, ta igra je dobra zame, vendar mislim, da je veliko oglasov
Ta igra je čudovita, vendar je toliko oglasov, zato je ta igra dobra, zato dajem samo 4 ⭐⭐⭐⭐
Oglasi so zelo razdražljivi.😭😭😭😭😭😭😭
To je zelo lepa igra in neverjetna, vendar je bila obleka zelo rupij in ta make up je bil zelo lep ❣️ in nakit je bil zelo lep in neverjeten