Post by bawacoridchest on Feb 22, 2022 16:47:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Demolition Derby 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Demolition Derby 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای تبلیغاتی ▞▞▞
▞▞▞ Demolition Derby 3 2022 version ▞▞▞
لطفا یک تانک، کامیون هیولا، جاخالی دادن چالش و مک لارن f1 gtr اضافه کنید. و همچنین پینگ چند نفره را برطرف کنید زیرا به محض پیوستن از کار خارج می شوم. و یک ماشین کانورتیبل را برای خوشحالی تبلیغ کنید.🙏
بازی عالی، حیف که هیچ راهی برای تغییر نام ماشین هایی که من می شناسم وجود ندارد، من اکثر آنها را می شناسم. Starlight یک Nova است، که من 2 دستگاه از آن سبک بدنه داشتم و شما همچنین یک ماشین شبیه AMC Gremlin دارید که من آن را دوست دارم.
بازی خوبیه ولی پول زمیناش زیاد
من واقعاً این بازی را دوست دارم اما باید یک حالت روم رایگان وجود داشته باشد.
بازی عالی. گرافیک روان و به طور کلی گیم پلی خوب، من آرزو می کنم که یک نقص سرعت بالا در گاراژ وجود داشته باشد و همچنین برخی از ماشین های واقعی MUSCLE نیز وجود داشته باشد. (به روز رسانی). آهنگهای جدیدتر کاملاً دیوانهکننده هستند. من واقعاً treser AWD و strider را دوست دارم. جالبترین بازی. پیشنهاد فوقالعاده!!! من هنوز هم این بازی تقریباً بدون تبلیغات را کاملاً توصیه می کنم!
این بهترین بازی دربی است که من تا به حال بازی کرده ام، اما دارای چند مشکل و نقاط ناهموار است، اما همه بازی ها این موارد را دارند، چند چیز که من دوست دارم ببینم چرخه های روز شب و چراغ های جلو و یک شارژر جاخالی R/T 1968 به دلیل ترسناک بودن، پس لطفا، من از شما خواهش می کنم لطفا شارژر دوج 1968 را اضافه کنید.اما این بازی عالی برای سوزاندن وقت آزاد و افزایش آدرنالن است. همچنین، لطفاً گزینه ای برای مدل سازی اتومبیل های خود، مانند اتوماسیون بازی، اضافه کنید.
من عاشق این بازی هستم و من حالت های زیادی را دوست دارم، همچنین دوست دارم ماشین ها چگونه تخریب و منفجر شوند. این یک بازی عالی و خوب است
بهترین بازی تاریخ است که من آن را دوست دارم و تبلیغات در آن وجود دارد و ای کاش می توانستم به آن خیره شوم که 2000 است.
Demolition Derby 3 مسابقه znc
باحال نیست ولی جالب ارزش نصب کردن ندارع ولی خوبع
شما خرید ریدم سردو
هر کاری که توسعه دهندگان در آخرین به روز رسانی اصلی انجام دادند، خوب جنبه سرگرم کننده این بازی را برای من به هم ریخت و خوب من دیگر نمی خواهم بعد از آن بازی کنم... واقعاً نمی خواهم این بازی را حذف کنم اما یک بازی بد دیگر. به روز رسانی، و خداحافظ بای می رود بازی. در طول سال ها بررسی من کاهش یافته است ... شروع به عنوان یک بررسی پنج ستاره و در حال حاضر به سه ستاره کاهش یافته است ...
خوب 👍👍گرافیک خوب و کنترل ها خیلی دوستش دارند
این بازی خوب است اما تبلیغات من را عصبانی می کند.
عالی ۲۰
خیلیخیلیبدهنتتونوهدرندین
بی پدر و مادر ماشین هاش به درد نمی خره😡😡😠😠
Demlition Derby 2 بهتر از 3 است گرافیکش خوب است اما نقشه نیست لطفا نقشه را بهبود ببخشید و لطفا ماشین ها را واقعی کنید
من تازه این بازی رو شروع کردم اما مریضه و عالیه من واقعا میخوام ماشین مخفی سورپرایز بیمار رو ببینم نظرم عوض شد چون هدایتش سخته🤣😋😉😄😊😆
این یک بازی شگفتانگیز است، اما تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد، هر بار که من یک بازی را بارگذاری میکنم یا خارج میکنم، یک تبلیغ به من میدهد. تبلیغات تجربه عالی بازی را خراب می کند. لطفا این را اصلاح کنید.
بازی خوبی است اما من فقط می خواهم تانک را برگردانم لطفا
بازی زیبا و گرافیک بسیار خوب من این بازی را در مسابقات اتومبیل رانی دوست دارم
من این بازی رو فقط برای تصادف هاش دوس دارم ولی سه خیلی چراته نصب نکن به حرف همه اونایی که میگن گوش نگیرید.
بازی خوب است اما گاهی اوقات وقتی میخواهم یک مسابقه بسازم یا به آن بپیوندم میگوید نمیتوانم به سرور در نسخههای مختلف وصل شوم. بعد از اینکه گفتم دوست دارم فورد فالکون اوت در بازی داشته باشم تا از آن استفاده کنم
بازی معتاد حتی لود فقط نگه می دارد لگد زدن من از اشکالات باید رفع شود
2 بهتره
گرافیک چیز بدی خورد. کنترل ها بد هستند همه چیز در مورد بازی بد است. لاگی. من می دانم که این یک بازی دربی است، اما آیا واقعاً دث متال سوراخ کننده گوش ضروری است؟
بد نیست ولی اکثر ماشین ها یک صدا میدن
خیلی سپاسگزارم ازشما که این بازی را که ساختید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏👍👍👍👍
بد نیس
این بهترین بازی تخریب است که می توانید پیدا کنید.میتوانید ماشینهای زیادی را انتخاب کنید و رانندگی کنید، حتی اگر ماشینی را بخرید، میتوانید تا زمانی که میخواهید آن را آزمایش کنید.
سریع d/l. گزینه های کنترل آسان و پیکربندی. یک مدل فیزیک سرگرم کننده با بازیکنان واقعی کافی. شما خنده خواهید گرفت، و این چیزی است که مهم است.
بازی عالی در کل چند مسابقه "بازی سریع" را به عنوان هیجان انگیزترین حالت در حال حاضر انجام داد. حالت تخریب آنقدر بد نیست، اما اگر بتوانید این دو حالت را مانند فرسودگی با هم ترکیب کنید، عالی خواهد بود. گرافیک خوب است، استفاده از کنترل ها ساده است. باید گزینه ای برای تعمیر دوربین وجود داشته باشد، نه اینکه یک 360 کامل در اطراف ماشین بسازید. همچنین برای کامیون ها دوربین کمی پایین است و نمی توانم ببینم چه چیزی در پیش دارم. منتظر به روز رسانی ها و بهبودهای آینده هستیم
Demolition Derby 3 Αγώνες ahu
من عاشق این بازی هستم، اما آیا می توانید کیت های پهن بدنه را به همه ماشین ها اضافه کنید و اگر کیت های بدنه را اضافه کنید، اسپیسرهای موتور را اضافه کنید تا اتصالات خراب نشود.
Demolition Derby 3 Versenyzés xwjd
خوب اینجا چیزی است که من فکر میکنم گرافیک بهترین نیست و همچنین کنترلهای جعبههای ضربه بسیار بزرگ هستند، اما در کل فیزیک عالی است! اگر به فیزیک علاقه دارید، این بازی برای شماست!
بازی عالی فقط کاش وضعیت فعلی آسیب شما کمی تعریف شده بود. دوست دارم ببینم آسیبی که باعث می شود نتوانید یک مسابقه را به پایان برسانید. من خیلی دوست دارم یک فراری 308 GTB ببینم.
من نمی توانم از لگ زدن در بازی goddam خودداری کنم، چند دقیقه یا کمتر لگ نداشت، من قبلاً نسخه 2 این را بازی می کردم و همان کار را انجام داد اما بدترین و این یکی دو بار عقب افتاده است لطفاً! بازی را بدون تاخیر انجام دهید لطفاً به من پیام دهید و من 13 ساله هستم و من عاشق بازی های کرش هستم اگر freerome دارد و به من پیام دهید نه بابام و نه مامان و برادرانم. من می خواستم به 5 ستاره امتیاز بدهم. توضیح باعث حذف 2 ستاره می شود من منتظر می مانم تا آن را برطرف کنید
سلام من پرهام نقی نژاد هستم و این بازی خیلی عالی ممنون از سازندش وممنون از همه شما
ابن برنامه. رادان میکنم بهدازابنکه صددرصدشددوباره میزنه نصب نشدعلتش چی میتونه باشه نمیدونم چ امتیازی بدم اینم ازدوستاره بخاطرنصبن ...حتمافطاکم داری
Kisah Dapur Santai kmcj
ننصخ
وای وای وای چه بازی فوق العاده ای در زندگی ام ندیدم. من این را با رانندگی وسیله نقلیه سریعتر خود در بازی دوست دارم. من یک ماشین مسابقه ای در بازی مثل بوگاتی می خواهم. اما شما برای ایجاد شهر جدید، مسیر مسابقه و گاراژ. اشکالی ندارد این بازی بسیار بسیار فوق العاده است. 😀😀
برای موفقیت باید هزینه کردبرنامه بعد از 2 دقیقه بازی حذف شد. هیچ راهی برای برنده شدن در ابتدا وجود ندارد. برای بازی تا آخر راه پول پرداخت کنید. خسته نباشید دانلود کنید آنها فقط به فکر پول شما هستند نه شما!
خوبه عالی بد نیست
بهترین بازی چند نفره در مسابقه. برخی از اشکالات در حین بازی که می تواند توسط گرافیک آن نادیده گرفته شود.
Demolition Derby 3 রেসিং yar
بازی خیلی خوبیه اما حالت چند نفره خیلی خوب نیست چون در حالت چند نفره بازی خیلی سریع کرک میشه