Post by bawacoridchest on Feb 22, 2022 16:50:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hybrid Animals ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hybrid Animals IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ משאב מחולל בגידות ▞▞▞
▞▞▞ Hybrid Animals 2022 version ▞▞▞
בכל פעם שאני נכנס לבית שלי או למרתף שלי, הטרנס השחורים שלי והמשחק שלי נהיה מאוד לאפי, בבקשה תקן את זה. אה והפוך את זה כך שכשאתה פותח תיבת הוספה יש סיכוי גדול יותר לקבל אבני חן אתה עכשיו הכחולים, אם תתקן את זה אני אשנה מ-2 כוכבים ל-5 כוכבים בבקשה תקן את זה. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😠😠😠😠😠😠☹️☹️☹️☹️☹️☹️😪😪😪😪☹️☹️☹️😦😦😦🤕🤕🤕🤕
המשחק ממש כיף אבל כשאני רוצה להצטרף לשרת ציבורי זה אומר שאין שרתים ציבוריים.. מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה?
זה נורא זה הונאה ענקית הם אומרים שהם עובדים על מרובה משתתפים ואז עדכן שחקן בודד בדרכים נוראיות והנתונים שלך יאבדו וזה כל כך גרוע שהייתי יותר מ-1000 רמות עכשיו = 0 זה עדיין אומר סאם והבית שלי והאיפורטורי נעלמו הם הרסו זה כל כך גרוע ועם תרמית, אידוי ופרסומות גרועות אחרות יש להם כל כך מזל שאני יכול לתבוע אותם על זה אם הייתי יכול באמת היה לי את זה במשך 3 שנים ובערך עם כסף
משחק מעולה ששיחקתי בחיי, אנחנו יכולים לעשות הכל בבקשה להפוך את סוג המשחקים האלה ליותר
נהדר אבל אני יכול בבקשה פשוט להצטרף לעולם של חבר כי כרגע זה אומר לא מסוגל להתחבר לעולם של חבר
פעם זה עבד בשבילי ועכשיו זה אומר ש-txt לא נמצא תקן את זה
Hybrid Animals Simulacije qrj
אני חושב שזה לא נשמר בצורה נכונה נראה כאילו חלקים ממה שעשיתי נעלמו חלק מהבניינים והקישוטים שלי אפילו הטלפורטר המותאם אישית שלי! אני כועס בבקשה תקן את זה בהקדם האפשרי גם אני מקווה שתוסיף עדכון שבו תוכל להעתיק עולמות. אני לא רוצה שהעולם שלי ייעלם שוב. עֶזרָה.
Flippy Knife Екшън vwy
פשוט אהבתי את המשחק בלי העדכונים פשוט אהבתי שאפשר למזג חיות בלי סוף זה לא טוב כמו פעם
כבר היה לי חשבון במשחק אבל עכשיו זה לא נותן לי לחזור לחשבון הזה
אני כל כך אוהב את המשחק הזה בעבר אבל עכשיו...... כל כך הרבה תקלות, שגיאות ופריצות צריך שזה ייפסק אני אתן לך 5 כוכבים אם תשנה את המשחק לטוב יותר. 1.שגיאות *אני לא יכול להצטרף לעולמו של חבר שלי יודע למה *אני לא יכול לבקש ממנו להצטרף לעולם שלי 2.גלישות *פריטי הגליצ'ים למשל: א. איסוף חזה טיטנום וחזה זהב ב. הכובע העליון (בזהות אם תקלה) או רגיל) C. The dupe glich 3.hacks/virus *unli gems *unkillable *unli coins PLEASE תקן את זה הכל😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
משחק טוב אבל פרסומות קבועות
Hybrid Animals Симулације pxv
היי, אבסטרקט תוכנה בע"מ! אני רק רוצה לומר שהמשחק שלך טוב. לצערי, לא מספיק טוב. כי, יש רק בעיה אחת... הבעיה היא...אין אפשרות "שמור התקדמות". כשהסרתי חיות היברידיות מהטאבלט שלי...הכל נעלם. אז, הוסף את "שמור התקדמות" במשחק שלך. תודה!
אני אוהב את המשחק הזה מלבד העובדה שאתה בקושי יכול לעשות כלום. אם תוכל למצוא מערות ולחקור אותן כדי להשיג חומרים נדירים זה יהיה נהדר. כדאי גם להתמודד מול אויבים שקשה לנצח אותם במערות. עם החומרים הנדירים האלה אתה אמור להיות מסוגל להכין דברים מגניבים והכרחיים. אתה יכול לתת לה להרוג את האויבים כדי שתוכל להכין תיק. תיק יהיה כמו מלאי גדול יותר.
רק 3 כוכבים כי בכל פעם שאני מוריד את המשחק הזה בפעם הראשונה זה היה הכי טוב אז אני מנסה לשחק עם חבר שלי אבל זה לא תמיד יכול להגיד בבקשה תבדוק את הקשר שלך או מתישהו זה אומר בבקשה תבדוק את הרשת שלך.... ואחרי זה אני מנסה לשחק משחק מרובה משתתפים אחר שתמיד קורס אבל אז אני עדיין יכול לשחק עם חבר שלי בזמן שהמשחק הזה תמיד קורס המשחק הזה לא קורס אבל כל כך קשה להתחבר לחבר 🙄
המשחק הזה היה מדהים אבל בדרך מסוימת כמה מפות כמו bloomtown, dustville ו-muckwood עדיין לא זמינות בתקווה שהן ייפתחו בקרוב, למה נתתי את זה ב-3 כוכבים כי טחנת הרוח על עץ הלב עדיין נעולה והאיגלו על השינדו גם הוא נעול, אפילו המנהרה התת קרקעית בדאסטוויל והעץ הגבוה בבלומטאון עדיין נעולים 😭 בתקווה לעדכונים TY
כשאתה מתחיל את המשחק, זה לא נותן לך הדרכה, אז אתה צריך ללמוד הכל בעצמך. ואתה צריך למחוק יצורים שכבר נוצרו רק כדי ליצור עוד אחד. וכל הדברים השונים על המסך כשאתה משחק עם היצורים שלך ממש מעצבנים.
משחק מדהים אני אוהב את העובדה שיש חיות מטורפות וזה פשוט טוב... משחק נהדר
אני אוהב את המשחק אבל הבעיה היא כשמסירים את המשחק ומורידים אותו בחזרה כל הפריטים נעלמים
כיף לשחק משחק טוב לשחק כשאין לך מה לעשות אבל יש לי רק בעיה אחת כשאתה הורג מפלצות גדולות וענקיות במשחק, הן אמורות להפיל יותר מעצם אחת או בשר אחד חוץ מזה שזה משחק ממש טוב. לחברים
אוהב את המשחק הוא מדהים עדכנתי אותו והלכתי לחפש את כל הטלפורטרים וקיבלתי את כולם תוך כמה דקות. בסדר שכל המשחקים הנהדרים אני זוכר ששיחקתי בו לפני כמה שנים עדיין כל כך כיף
משחק טוב מאוד אתה יכול להשתמש בדמיון שלך כדי ליצור עולם חמוד קטן משלך!
לא יכול לקבל יותר אבני חן בחינם מצפייה במודעות אחרי שאתה מקבל 12. אתה צריך 15 אבני חן כדי להסיר את המודעות חחח. הם מכריחים אותך לקנות אם אתה רוצה להסיר מודעות
המשחק הזה מדהים בבקשה תוסיפו עוד דברים עוד ועוד חיה לגידול בבקשה ועוד יצירה וגם אל תוריד את זה באנדרואיד kitkat אני נמוך מחלק ועבוד בצורה חלקה בלי שום בוסטר משחק ומשחק חלק זה פשוט גרפיקה רגילה זה מדהים תעבוד בצורה חלקה בבקשה תעשה את זה חלק יותר כמו וואו המשחק הזה מדהים בבקשה תעבוד יותר כדי שהמשחק הזה מדהים ואנדרואיד 4.4.4 בבקשה השאר אותו באנדרואיד kitkat 4.4.4
זה מדהים והכי טוב😄😉אבל כשאני ברמה 437 זה קצת משעמם אני אפילו לא יכול לדעת איפה אני יכול למצוא את הלפיד הכחול והאדום אז נכון למה אני נותן לך 2 כוכבים כי כשאני מנסה לשחק באינטרנט אני לא יכול שחק יש לי 50 עומס ואז זה אומר שאין שרת זמין ואני מנסה את זה כל 3 שעות אני מאוכזב 😩😩😒
הדרך לשדרוג היא בזבוז זמן, צריך ללחוץ אחד אחד. נסה לדמיין אם לשחקן יש 3k עד 5k נקודות או אפילו יותר. כמה זמן השחקן צריך ללחוץ כדי להשתמש בכל הנקודות? שעה או שעתיים רק כדי לשדרג? העדכון האחרון של 18–03–2019 הופך את המשחק הזה ליותר גרוע מאי פעם. וה... ביי~ 😏🙃
הטריילר מבטיח למולטיפלייר, אבל אז הוא אומר שהוא עדיין לא מוכן. קיבלתי את המשחק הזה באוקטובר והיו להם עדכונים רבים, אבל אף אחד מהם לא מוסיף למשחק מרובה משתתפים. המפתחים אפילו לא מנסים. אל תשחק את השקר הזה של המשחק
כל כך הרבה זמן לטעון מודעה😞
היי אתה יכול לתקן את הבעיה שהייתה לי , הבעיה היא שכשעשיתי את מלכי השינדו בחיפוש אחר החברים שלי כמו החברים היכן חלשים אז אמרתי להם לחכות איפשהו כדי שהם לא ייהרגו אז השלמתי את הקווסט אבל שלי חבר לאן נעלם וכאשר הפעלתי מחדש את המשחק הם עדיין לא היו שם בבקשה תוכל לתקן את זה כי איבדתי את זה של החבר שלי עכשיו אם זה יתוקן אני אשנה את זה לביקורת 5 כוכבים
สัตว์ไฮบริด จำลองสถานการณ์ nzbt
אתה לא יכול לשחזר את הרכישות שלך חיפשתי כי לא קניתי פרסומות והיו לי את כל התווים לפני העדכון
פעם היה טוב. יש לי שריון ברמה גבוהה, אבל אז אני לא יכול להשתמש בו כי רמת הבריאות שלי נמוכה, אותו דבר קורה עם כלי נשק, מכושים, לעזאזל, אפילו בנייה! אני ממש שונא את המערכת הזו ואני מאוד מעריך את זה אם תמחק אותה.
איבדתי את הנתונים שלי במשבצת השמירה השלישית שלי 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
יש באגים (או לפחות בשבילי.) אני אפילו לא יכול למקם את הבית שלי, רוב הזמן כשאני לוחץ על משהו זה לא עובד, איזה עוד דברים יש לי בכלל להסביר? חוץ מזה, אנא תקן את הבאגים האלה.